kittens verwacht

Wij exposeerden vroeger met enige op kattenshows. Er is nu een Tonkanees familiegroep (facebook) met Tonkanees eigenaars die voornemens zijn te gaan showen wanneer de situatie omtrent de pandemie dat weer toestaat. 

Vind u het leuk om eens kennis te maken met ons of een ander "familielid" van de steeds groter wordende groep met mensen die mee doen om samen gezellig een dagje op show te gaan.

 

Wilt u informatie te krijgen over de Tonkanees van een eigenaar van een Tonkanees? Overweeg het bezoek aan een kattenshow.

We krijgen veel mailtjes met verzoeken "even te komen kijken". We zijn een gezin met 3 kleine kids en met een baan. De katten zijn een hobby en helaas, we zijn geen open huis. Alles is zo al druk genoeg! Om het goed te maken en om aan de grote belangstelling tegemoed te kunnen komen is deze website er er en posten we foto's online en nu is er dus ook de Tonkanees showgroep!

 

Hieronder ziet u de volgende shows staan waar wij exposeren.

Show agenda #outdated/ pauzed due to corona 

Te plannen, presentatie AmberElin, Deva, Parsley?

 

Showstatus

De volgende show deelname zitten de katten in deze klasse

 

Talli (CAGCI 3)

Elin, Deva, Ginny (CAC1)

Parsley (CAC1)

 

Geweest

- 24 november BCF Antwerpen 

Met Hesse (CAC3), Talli (CAGCI 2), en Nova (CAC3).

- Westervoort Neocat

- Heinenoord Neocat

Opties voor 'onze showagenda'.

Als bevestigd is dat we gaan, verplaatst de show naar onze 'show agenda', naar "waar vind u ons". Mocht er voor u geen show bij staan maar vind u het leuk om toch Tonkanezen in het echt te zien?

Inmiddels showen er veel meer vrienden van ons! Neem contact op om te horen waar u Tonkies kunt ontmoeten!

Meer NL shows - Meer NL BE DE shows 

Meer EU Show

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb