Onze Tonkanezen

Tonkanees kater Parsley von Lenne

Champagne (chocolate) mink tabby, F6

Kleur champagne (chocolate) mink tabby

Geboren 05 July 2020

DNA getest via Catscan, pawprint genetics. 

Zoon van:

☆ NZ* Rafoej Troubador

☆ CH. Eenie Weenie von Lenne

Karakter

Relaxte spinner, schootkat. Super Sociaal. Ligt graag tegen je aan op de hoogte van je borst en omhelst je met z'n voorpoten, zo schattig! Zo aanhankelijk en heel makkelijk. Nieuwsgierig. Ontspannen. Hij houdt van eten! Stopt z'n hele kinnetje erin en wassen ho maar. Dat doen jullie toch? En wat denk je... We doen het nog ook 😁🙈

Prachtig open karakter, eindeloos vertrouwen en relaxed echt enorm sociaal. 😍 Hij heeft werkelijk alles in huis.💚

 

Dit is onze kat Parsley. Hij is werkelijk Formidabel en wij danken onze vrienden Silke en Richard Lautz voor deze geweldige jongen die op elk vlak onze verwachtingen overtreft 🤩

Hij zat met open transporter in de auto en zat al op schoot bij m'n zoontje nog voor we thuis waren. Wat een knuffelbeer!!! Wat heerlijk is dit!

Inmiddels hebben we al nakomelingen mogen opvoeden en Parsley's knuffeligheid en relaxte en aanhankelijke karakter iets wat duidelijk bij zijn kindjes terug te zien is.

 

Zijn streepjes pyjama is zo mooi. Als champagne mink had hij mooie subtiele streepjes en kleur als kitten en nu hij goed volwassen is geworden is hij heel mooi door gekleurd. Het contrast is nu geweldig bij z'n azuur blauwgroene ogen. Hij laat elk tabby liefhebber hart volledig smelten. Z'n prachtige liefhebbende blik waar genot vanaf straalt is een sterk onderdeel van z'n fantastische charismatische uitstraling.

Showresultaten

Nog niet uitgebracht. We kijken er naar uit!

Genetisch en kleurtjes 

Op alles getest en ook de vachtkleuren via catscan.

Profiel: Aa (tabby maar solid carrier), bb' (chocolate variant, cinnamon carrier), Dd (verdunning drager). MC/mc1 Mackarel/wildtype and blotched / classic tabby carrier. 

Parsley von Lenne, Tonkanees chocolate mink (champagne) ticked tabby

Parsley von Lenne, Tonkanees chocolate mink (champagne) ticked tabby

Parsley von Lenne, Tonkanees chocolate mink (champagne) ticked tabby

Pedigee Parsley von Lenne
PDF – 679,0 KB 318 downloads

Kleine kittens worden groot

Vooral deze man. Wat een fluffige grote vent! Gelukkig speelt en rent hij als een kitten anders ging het wel heel snel. Overal waar je gaat zitten, komt meneer ook zitten. Stap 1 Is plof. Stap 2 Is Purrrrrr.

Als het na neerkomen direct hard begint te spinnen ook al wordt er nog niet geaaid, be sure dan is het onze Parsley. Wat een knuffelkont! Hij was in no time maatjes met onze Deva. Prachtig koppel. Samen zijn ze net duppenotti.

Tonkinese Champagne Mink Tabby - Tonkanees Chocolate Mink Tabby
Tonkinese Champagne Mink Tabby - Tonkanees Chocolate Mink Tabby
Tonkinese Champagne Mink Tabby - Tonkanees Chocolate Mink Tabby

Knuffelen knuffelen knuffelen dat is het enige wat ik wil

Ik sta niet graag op de foto, heb meestal mijn oogjes heerlijk genietend toegeknepen en dus ook maar Half Open.

Heel erg lastig om van mijn mooie foto's te maken... laat me toch gewoon op je schoot liggen en je vasthouden met mijn pootjes om je heen, net als een mens en spinnen maar....

En raad eens welk karakter zijn eerste kindjes bleken te hebben afkomst verloochent zich niet💚🥰