Ons kittenverhaal

We hebben een behoorlijk levendig gezin. Drie kleine kindjes, veel aanloop, wekelijks een dagje de schoonouders in huis. En? Wel en beetje goed gesocialiseerd?”...."kom maar eens een middagje bij ons thuis...". 

 

We zijn een gewoon gezin en hebben een normale baan en de katten zijn 'maar een Hobby'!

 

Daarom  zijn we heel kleinschalig en hebben we maar soms kittens waarbij de meesten eigenlijk naar bekenden gaan en waarbij we onze uiterste best doen om kittens goed klaar te stomen voor het leven.

Daarbij vind ik het belangrijk om als opvoeder geen voorkeur hebben, maar alle kitten-kinderen elke dag in de handen hebben. En dan natuurlijk ook het frequent het gebruik van de weegschaal, met de transporter. Kroelen, en dus ook aan de pootjes en oortjes, alles lekker tuttelen!

 

De gekste dingen bedachten we om de kittens aan te laten wennen: een meterhoge knikker-baan van de kids met lichtjes en geluidjes, check! Dozen scheuren, bubbeltjes- plastic laten knappen.

 

Maar ook luisteren naar muziek, dansen en de ukjes laten genieten van vele gewassen handjes van bezoek en buurtkindjes.

Dit is onze poes (natural mink) Talli, hier nog piep klein. Zo ziet een 'natural mink' Tonkanees kitten eruit als ze net geboren is.

Kittens met stamboom, een nestje Tonkanezen kitten te koop

Iemand deze pagina laten zien? Delen kan met onderstaande knoppen, dank daarvoor!

Wat is jouw favoriete Tonk kleur?

Wat is jouw favoriete Tonkanees point patroon?

Wat is jouw favoriete Tonkanees vacht patroon?

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb