Een kitten krijgt u met

 • 13 weken mee naar huis, 
 • Alleen na akkoordverklaring op de afspraken bij plaatsing/ adoptie (huisdier óf show contract met verplichte castratie/ sterilisatie). 
 • Met Neocat Stamboom (na opgestuurd bewijs van castratie of sterilisatie), 
 • Met Europees Paspoort. 
 • Na 2 vaccinaties. Een kitten wordt door ons 2 keer ingeënt (op 9 en 12 weken) Meer informatie bij onze vereniging op de website
Kitten te koop Tonkanees Siamees Burmees Thai. Raskat met Stamboom. Oosterse kittens te koop
Tonkanees kittens geboren

kitten nieuws blog

Geen genoeg

Op een maandagochtend open ik de foto app op mijn telefoon en kijk zo weer in de stralende ogen van m'n meisje Talli. Slimme lieverd, stam moeder van onze katten familie. Wat een schatteke. Moeder met overgave. Niet uit te staan als ze net gedekt is. Dan komt ze in een soort hormale fase die weken kan duren waarin ze heftig mopperend  haar route loopt, ijsberend.

Lees meer »

Wilt u in aanmerking komen voor een kitten?

Als u een Tonkanees kitten wilt adopteren, vul bijv. het 'contact formulier in en schrijf een introductie!

Als we iemand al niet persoonlijk kennen willen we wel graag te weten komen in wat voor huishouden ons kroost terecht komt. Vertel svp e.e.a. zodat we een goede match kunnen maken.

Denk minimaal hier aan:

 1. Hoe ziet uw huishouden eruit? Gezinssamenstelling?
 2. Bent u veel weg?
 3. Heeft u andere huisdieren?
 4. Bent u onbekend met het Tonkanees ras? Lees svp eerst de ras beschrijving. Bent u bekent met andere oosterse katten? 
 5. Een Tonkanees is een oosters ras en géén enkele soortgelijke kat is graag de enige kat in huis. Deze katten kunnen letterlijk wegkwijnen wat zich kan uiten in gedragsproblemen. Wilt u om wat voor reden dan ook graag 1 kat, overweeg dan een ander ras. Het heeft de voorkeur om of 2 kittens te plaatsen of 1 kitten bij een andere Tonkanees of een oosterse raskat ivm vergelijkbare energie en behoefte aan interactie en samen zijn.
 6. Mocht u het leuk vinden een paar keer (mee) te gaan showen dan geeft u dat duidelijk aan als u uw interesse kenbaar maakt. 
 7. Wij matchen niet op geslacht en kleur maar op karakter en klik en match met de nieuwe situatie.

Elke kat is een individu met gevoel en karakter en u kunt bij ons geen geslacht en kleur bestellen. Wij zijn geen fabriek.

Natuurlijk kan het zijn dat u persoonlijke voorkeuren heeft (graag een blauwe kater want onze vorige lieveling was dat ook, of om dezelfde reden juist geen blauw..) dit kan, echter kan het bijvoorbeeld x jaar duren voordat 'uw kleur' is geboren, zeker in combinatie met ook nog een voorkeur voor geslacht. 

Kitten kopen? Lees eerst deze tips! 

Woont u in België? 

Naar België mogen we alleen een kitten laten verhuizen indien deze al is geholpen, een Europees Paspoort heeft en ook nog eens ingeënt is tegen Rabiës. Deze kittens verblijven daardoor 3 weken langer bij ons. Door al deze bijzonderheden moeten we drie keer extra naar dierenarts heen en weer en is er zodoende voor adoptie naar België een meerprijs van toepassing.

Maak jouw eigen website met JouwWeb