Website outdated.

Home » Géén Smuldier meer voor katten

Géén Smuldier meer voor katten

Gepubliceerd op 14 maart 2021 om 09:34

Géén Smuldier meer! Smuldier is niet meer geschikt voor katten.

Smuldier heeft maart 2021 de verpakking en de ingrediënten gewijzigd van het diepvriesvoer. Er staan dan ook géén katten meer op de voorzijde van de verpakking (zo ziet u meteen of u de oude of de nieuwe variant voor u heeft).

Ik heb contact opgenomen met Smuldier en die bevestigen zich (nu) niet meer te richten op katten.

 

Als je een in de supermarkt te verkrijgen voer zoekt kies dan voor vers- diepvries van Rodi.

De rode verpakking is óók voor katten en is een complete maaltijd.

Ook de verpakking van de varianten lam en kalkoen met rijst geven aan geschikt te zijn als complete voeding voor katten (zit ook taurine in) maar helaas, die lusten ze hier Allemáál niet. Ze zijn hier vlees gewend, géén rijst..😶🤦‍♀️

De paarse vinden ze hier ook erg lekker maar die is weer niet geschikt (als volledige maaltijd) voor katten, die geven we als aanvullende voeding (af en toe). Jammer dat er niet meer geschikte varianten zijn waar de katten graag van eten.

Voeding waarop geen vermelding staat van complete maaltijd (of ets wat daarop lijkt) bevat oa geen taurine dus let goed op de verpakking dat je niet alléén of te veel enkel "aanvullend diervoer" geeft.

Vroeger gaven we Smuldier maar die is niet meer geschikt voor katten. Ze hebben daar echt de samenstelling veranderd want sinds de wijziging van de ingrediënten (maart 2021) eten ze er enkel nog van met lange tanden. Géén aanrader (meer) helaas want de grote verpakkingen waren erg handig voor meer katten huishoudens.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb