Website outdated.

Home » Kijk uw wasmachine en droger altijd na!

Kijk uw wasmachine en droger altijd na!

Gepubliceerd op 21 oktober 2020 om 13:02

Uw katten beschermen

HUISHOUDELIJK GEVAAR

 

De Tonkinese Rasclub en de Tonkinese Kattenclub hebben waarschuwingsstickers gemaakt om op uw wasmachines en drogers te plakken.

Katten en met name kittens zijn van nature nieuwsgierige dieren en hoewel de meesten van een gelukkig leven zonder gevaar zullen genieten, kan hun nieuwsgierigheid hen van tijd tot tijd in de war brengen.

Kleine ruimtes zijn aantrekkelijk voor katten en het is ook normaal dat ze zich verstoppen als ze zich angstig voelen, of gewoon omdat ze een vredige rust willen.

Een wasmachine of droger gevuld met kleding ziet er misschien onschuldig uit, maar je kijkt om je heen om te zien of er nog meer kleren zijn om in te gooien, de telefoon gaat over, je kat hoeft maar even af ​​te leiden om erin te springen - je sluit dan de deur en drukt op de startknop, Er zijn veel tragische gevallen geweest.

Blokkeer alle plaatsen waar uw kat bekneld kan raken en houd de deuren van huishoudelijke apparaten, zoals de wasmachine of wasdroger, goed gesloten.

We raden u aan onze stickers te gebruiken als waarschuwing voor andere gebruikers van de machines en als herinnering.

LET OP als u geconcentreerd wasgoed morst. Het is ZEER GIFTIG! Huidcontact kan ernstige brandwonden tot gevolg hebben en als de vloeistof wordt ingeslikt, kan dit dodelijk zijn!

Katten lopen vooral risico vanwege hun instinctieve neiging om door likken alle besmetting uit hun vacht te verwijderen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb