Website outdated.

Home » ZO, dus u wilt een Tonkanees? Weet u dat wel zeker!?

ZO, dus u wilt een Tonkanees? Weet u dat wel zeker!?

Gepubliceerd op 4 februari 2020 om 17:26

Disclaimer... ZO, dus u wilt een Tonkanees? Weet u dat wel zeker!?

 

Ik ben op zoek naar fotos van stoute en veel te slimme Tonkjes!

 

Tijdens gesprekken met mensen die de Tonk nog niet kennen hebben wij het vaak over wat je zeker kunt verwachten van digt ras.

Die verhalen vind ik eigelijk heel amuzant en sterker nog ik wil die verhalen graag duidelijk op papier, want ze zijn eerlijk en laten zien dat ons ras ECHT zo gek en zo slim en soms ook ZO STOUT is!?

 

Ik wil mensen die graag een Tonkanees willen graag een goed en realistisch beeld geven en daar ga ik 1 van de pagina's van de website aan wijden.

 

Wie stuurt er leuke fotos in waarbij dan het verzoek is om te te mogen gebruiken zodat we verwachtingen goed kunnen managen. OOK ben ik op zoek naar Foto's of Filmpjes van Tonkanezen die bij een gewone kat zijn gaan wonen: die hebben dus toch wat aandacht en prikkels en sociaal gezelschap tekort, dit wil ik graag laten zien want mensen geloven vaak niet dat een Tonk het beste bij een andere Tonk geplaatst kan worden.

Dus heb jij een filmpje van een jou opwachtende Tonk omdat de huiskat hem of haar niet genoeg amuzeerd? Mauwend ook nog? Of iets anders stouts?!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.