Website outdated.

Home » Kattenshow verslagje Neocat Houten januari 2018

Kattenshow verslagje Neocat Houten januari 2018

Gepubliceerd op 14 februari 2018 om 20:18

Showverslagje Neocat

Show Houten januari 2018

Heb er erg naar uit gekeken hoor, je eerste show, nou dat is wat. Van te voren een lijstje gemaakt waar opstond wat allemaal mee moest.

Uiteindelijk, gewapend met visitekaartjes, voorbeeldplaatjes van verschillende variëteiten Tonkanezen en zelfs met boeken over dit ras tot en met de folder van onze Engelse “collega’s” van de GCCF aan toe, kwamen we vroeg in de ochtend aan. 

Harstikke tof om “onze Henk”, de voorzitter van de NBC in levende lijve te ontmoeten, en zo veel van opgestoken. Dankzei alle hulp en assistentie een ontzettend toffe dag gehad. HetHetijrg;lkjfldjfSamen met zo’n clublid, die je door zo’n dag heen loodst kon ik me focussen op de mensen en al het bekijks wat ons meisje had.

Het doel was promotie van het ras, dus daar gingen we dan.

Talli heeft met veel bezoekers kennisgemaakt wat zeer op prijs werd gesteld, want zeg nou zelf, daar kom je toch voor? Ik kan wel zeggen hoe lekker zacht ze is maar als je het zelf voelen mag is dat toch anders nietwaar. Ze vond t allemaal pri-ma!

 

 

Eerlijk is eerlijk: ik vond t prachtig om Talli zoveel instemmende blikken te zien vangen. En wat hield ze zich goed onder alles. Ik denk niet dat ze zich iets aantrok hoor, van de vele belangstelling. Haar kennende, vind ze het buiten de kooi gewoon leuker dan erin.

Net als bij de dierenarts, daar staat ze ook liever op de toonbank dan in de transporter. Beide zeer voorstelbaar nietwaar.

U begrijpt dat de eerste keer dat ze ooit tegen iemand heeft geblazen, uitgerekend die meneer was, die haar rapport ging opmaken.

U begrijpt waarschijnlijk tevens dat dit het moment is waarop had willen roepen “maar dat doet ze anders nooit”! En daarom zijn clichés clichés en dacht ik #laatmaar. 

Het leuke van deze show was, dat ook andere Tonkanees waren gekomen! Waarvan één als exposant en één als bezoeker.

 

Daardoor waren we na lange tijd van stilte rond de dit ras, ineens met wel drie stuks op een show.

 

Wat mooi om zoveel mensen te hebben mogen verassen met de aanwezigheid van Tonkanezen.

Fijn ook, om elkaar door deze aangelegenheid te ontmoeten, we kwamen werkelijk tijd te kort!

In de verhalen van mensen die boekjes en spelletjes meenemen om de tijd te doden op shows herkenden wij ons nadrukkelijk niet. Zal de drukte en de nieuwigheid wel zijn geweest.

 

Wij gingen glimmend van trots met een prachtig keur rapport met een U1 naar huis.

 

Houten was de 28e een ontmoetingsplek van betrokken en bevlogen kattenliefhebbers. Leuk om daar onderdeel van te zijn geweest. Gaan we vaker doen mensen #wordtvervolgd

 

De volgende show met internationale Tonkanezen ‘gathering’ zal zijn:

12 mei: Dortmund Hund und Katz.

 

Ook de Burmezenmiddag komt langzaam in zicht. Natuurlijk al ingeschreven, en reken maar, wij kijken er nu al naar uit J  

27 mei: op de Neocat Burmezenclub Burmezenmiddag

 

Wellicht zien we elkaar daar?

kattenshow verslagje Houten 01 2018
PDF – 135.4 KB 158 downloads

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb