Home » Tonkanees kittens » Dus u wilt een Tonkanees kitten? Weet dat wel zeker?

Zo, dus u wilt een Tonkanees kitten? Weet u dat wel zeker?

Disclaimer... Zo, dus u wilt een Tonkanees? Weet u dat wel zeker!?

 

Ik ben op zoek naar fotos van stoute en veel te slimme Tonkjes!

 

Tijdens gesprekken met mensen die de Tonk nog niet kennen hebben wij het vaak over wat je zeker kunt verwachten gezien het ras en het karakter en gedrag van pappa en mamma.

Die verhalen vind ik eigelijk heel amuzant en sterker nog ik wil die verhalen graag duidelijk op papier, want ze zijn eerlijk en laten zien dat ons ras ECHT zo gek en zo slim en soms ook ZO STOUT is!?

 

Ik wil mensen die graag een Tonkanees kitten willen graag een goed en realistisch beeld geven en daar ga ik 1 van de pagina's van de website aan wijden.

 

Wie stuurt er leuke fotos in waarbij dan het verzoek is om te te mogen gebruiken zodat we verwachtingen goed kunnen managen. OOK ben ik op zoek naar Foto's of Filmpjes van Tonkanezen die bij een gewone kat zijn gaan wonen: die hebben dus toch wat aandacht en prikkels en sociaal gezelschap tekort, dit wil ik graag laten zien want mensen geloven vaak niet dat een Tonk het beste bij een andere Tonk geplaatst kan worden.

Dus heb jij een filmpje van een jou opwachtende Tonk omdat de huiskat hem of haar niet genoeg amuzeerd? Mauwend ook nog? Of iets anders stouts?!

 

Tonkanezen zijn slim en stout dus denk er goed over na! Deze knappe katten zijn beslist geen stilzittende fotomodellen maar leven de wezens met een behoorlijk willetje, goed te trainen en niet alleen qua pporteren maar zijn ook toilet zindelijk te maken. Maar ze doen gerust ook dingen die u NIET uitkomen zoals deuren open maken.... (vul maar aan).

Klik hier om een tekst te typen.

Tallica zet constant de TV harder en zachter en AAN en UIT_edited.jpg